Hoppa till innehåll

Lektioner hemma eller på jobbet

Vill du plugga italienska, men är inte sugen på att gå ut, åka kollektivt eller riskera att vistas i folksamlingar? 

Inga problem! Om du bor i Stockholmsområdet kan du boka lektioner i italienska i ditt eget hem eller på jobbet.

Mina kurser är anpassade till dig och dina behov. Tillsammans kan vi hitta en strategi som ger dig bra resultat redan från början, oavsett vilka förkunskaper du har. 

VAD KOMMER VI ATT GÖRA?

Mina lektioner består av olika delar beroende på dina behov, kunskaper och intressen. 

Vi kommer att gå igenom grammatik, läsa texter och dialoger, öva på uttal, göra en del läs- och hörförståelseövningar, se på film med mera. 

Allt på ett roande sätt. Jag lovar!

HUR FUNGERAR DET? 

Du kan börja dina lektioner i italienska när som helst. En kurs består av minst fem tillfällen, varav det första är en provlektion: Om du ändrar dig efter det första tillfället betalar du bara för en lektion. 

Du väljer själv om du vill plugga varje eller varannan vecka. 

Jag erbjuder mina lektioner mån-fre mellan 09.00 och 17.00. 

Varje tillfälle är 90 minuter långt.

För att anmäla intresse för en kurs kan du fylla i kontaktformuläret som finns på kursernas sidor. Jag kommer att svara så fort som möjligt. 

MATERIAL

För nybörjare och A1-A2 kurser kommer vi använda boken “Adesso sì 1” som du köper separat samt en del ytterligare material som delas ut av mig.

Till kurserna som ligger på högre nivå kommer jag att dela ut allt material som behövs.

I kursavgiften ingår en personlig blogg som uppdateras med allt som vi går igenom under lektionerna, inklusive eventuella ljudspelningar och filmer. 

HUR MYCKET KOSTAR DET?

Det beror på var du bor och på hur lång tid det tar för mig att komma till dig. Om du bor i centrala Stockholm kommer en lektion att kosta 700:- (inkl. moms 25%). Vill din partner eller en vän vara med? Roligt! Han/hon betalar bara halva priset!

BETALNING

Du får en faktura efter det första tillfället. Om du vill kan du betala med kort eller swish.

VÄLJ DIN KURS!

Välj den kurs som passar dig bäst utifrån Europaskalans språknivåer eller antalet terminer som du redan har läst. Om du är osäker på vilken nivå du ligger på kan du kontakta mig!