Hoppa till innehåll

Hej! Jag heter Federico och vill bli din lärare i italienska!

Jag kommer från Italien (Cagliari är min fantastiska hemstad!) och bor i Stockholm sedan 2006. 2010 började jag arbeta som lärare i italienska både privat och hos olika studieförbund i Stockholmsområdet. Sedan dess har jag undervisat hundratals entusiastiska deltagare som jag har kunnat dela mina kunskaper och min passion med.

Jag jobbar också som turistguide i Stockholm för italiensktalande gäster med min firma StockholMania Tours. Ibland ordnar jag visningar i Stockholm på lätt italienska som mina studenter kan delta i.

“Italienska i Stockholm” är ett projekt som riktar sig till dig som vill studera det italienska språket på ett nytt och roligt sätt, antingen med lektioner hemma hos dig eller på distans. Jag kan anpassa mina kurser till dina behov och kunskaper och ge dig möjlighet att studera i din egen takt. Du får välja själv när du vill starta kursen. Jag kommer att försöka tillgodose dina önskemål. 

Om du inte vill följa vanliga lektioner men ändå fördjupa och förbättra dina kunskaper i italienska kan du hyra mig som coach: Vi planerar till exempel anpassade övningar och uppgifter som vi kan gå igenom tillsammans via email eller korta samtal på Skype eller Zoom.